Helaas het is weer tijd ! Bedankt ouwe vrienden, vermaak u!

Het is de laatste dag op mijn werk, na 4 jaar en 3 maanden. Officieel heb ik mijn werk dus langer uitgehouden dan enige vrouw, wie had dat gedacht.

Natuurlijk een dag van blijheid en herwonnen vrijheid in de ruime zin van het woord zoals werkschuw langharig tuig dat graag wil definieren .

Maar ook een dag van afscheid. Namelijk afscheid van wat toch een beetje je kindje genoemd kan worden. Alhoewel het geen slabbetje nodig heeft, niet moet schijten, luiers en andere ellende kan het toch behoorlijk vervelend zijn.

De klus waar ik nu aan bezig ben zal ik zeker niet gaan missen. Maar er zijn toch wel dingen in de applicatie waar ik zeker trots op ben. En zowiezo zitten we er al meer dan anderhalf jaar op te zwoegen en hebben we het laten uitgroeien van lelijk eendje tot een voorbeeld van programmeerkunst ( wanneer komen we in een gallerij ? ).

Het is dus wel jammer dat ik daaraan nooit (nooit!) meer een update kan doen, een modificatie die alles sneller, beter en mooier maakt.

Maar er is nu natuurlijk weer alle ruimte, zoals dat gaat, voor een nieuwe liefde. Een jong ding wat fris en fruitig is. Variatie en afwisseling om weer lange nacht-code sessies mee te ondergaan en uitbouwen tot een supermodel.