Ook thinklog (engels) wordt steeds meer geregeerd door engelse woorden ( deadline, damnation). Maar af en toe klinkt het gewoon zo lekker. Al is het alleen maar de wetenschap dat Balkenende het in elk geval niet fatsoenlijk kan uitspreken.

Enfin, het volgende nieuwsbericht dan maar :


Op 19 augustus gaat er mogelijk een ramp of grote gebeurtenis in Griekenland plaatsvinden, zo zeggen doemprofeten die naar kwatrijnen van Nostradamus refereren.

Eeuw X, kwatrijn 74 van Nostradamus zegt: ?In het jaar van het grote zevende nummer zal het verschijnen tijdens de spelen van de Hecatomb, niet lang van het grote millennium?.

?Hecatomb? is volgens studenten afgeleid van een klassiek Grieks woord wat voor ?honderd meter? staat, en denken dat er naar de Olympische spelen tussen 1996 en 2008 gerefereerd wordt. De spelen in Athene dit jaar vallen daar tussenin, zo schrijft News24.

En welkom bij het spelletje Vind de Drugsgebruiker! Hecatomb staat volgens deze student voor de honderd meter graflopen en is geen olympisch onderdeel, maar meer iets voor spelletjes en dergelijke.

Die eerste zin lijkt trouwens meer door een eerstejaars turk geschreven (excusez) die nog Nederlands moet leren. Hij immigreerde niet ver van het grote millenium.

Maar Nossie heeft nog meer in zijn mars :


Wat er precies voor bijzonders gaat gebeuren, is volgens hen niet te zeggen. Mogelijk verschijnt er iets anders opmerkelijks boven Athene.

Wat dan? De penis van God, Aliens op invasiejacht? Wereldvrede? (Dat zou opmerkelijk zijn! ) .

Nee ik weet het. Uit een grote ballon komen allerlei journalisten en media zetten om gezamelijk te verklaren dat zij al jaren onzin verkondigen en allerlei goedgelovigen voorliegen.

Waarna de paus zijn verantwoordelijkheid neemt en van een toren van het vaticaan afspringt. In de afscheidsbrief blijkt later dat hij 24 onwettige kinderen heeft en wijst verder de verstopplaats van zijn persoonlijke voorraad extra sterke, koorknaap-proof, condooms aan.

Dat zou nog eens wat stof doen opwaaien.