Wat een afgrijselijk naam, maar wat een man. Zoals de meesten van mijn trouwe lezers ( ik, die af en toe terugleest wat er vorige week in godsnaam is gebeurt ) hebben wel Theo Maassen zomergasten gezien. En mijn hoogtepunt en ws ook van Theo ( gezien de ‘nu moeten we eigenlijk stoppen en de rest van het uur nadenken over wat deze man zegt’ ) was een stukje van ene zeker Bill Hicks

Een geweldenaar. Er zijn maar weinig mensen die zo hard en oprecht humor en realiteit en kritiek kunnen vermengen in een explosie. Bwam daar was hij. Goede kennis ook van de bandleden van Tool en One minuten silence.

Juist. Twee bands die ik persoonlijk erg goed vind, muzikaal en inhoudelijk. En zo is het kringetje weer rond.


?Yeah you really got my act down good, guys. That’ll be great. You know, when I’m done ranting about elite power that rules the planet under a totalitarian govenment that uses the media in order to keep people stupid, my throat gets parched. That’s why I drink Orange Drink.?

after being asked to do an advertisement

Quotes

Wiki