Ik kan Grieks tikken en Frans! En laten we vooral Hans niet vergeten. Mark en Frank zijn er helaas niet meer. Ja eigenlijk kan ik gewoon bijna alles tikken wat ik zelf wil. Dan ben je meester in de letterkunde oftewel getikt. Sommige mensen vinden mij nu een vreemd type. Maar eerlijk gezegd hou ik meer van het woord tikken, dan typen. Typen klinkt net alsof je het op een machine doet. Zo’n stalen geval met weinig flexibiliteit. En tikken kan je het best op je beste vriend. Die deze keer eens niet de politie is. Sterker nog daar kan je tegenwoordig beter voor uitkijken. Of althans de zelfbenoemde nazi’s die zichzelf politie wanen maar eigenlijk een lastermiddel van grote software maatschappijen zijn.

En nu maar hopen dat zij niet te vaak vrijwazig op google intikken. Aangezien nazi’s over het algemeen weinig gevoel voor humor hebben. Al tikkend verblijf ik op mijn stoel…

(en dan ben ik blij dat ik ADSL heb. Als ik eens zo moeten bedenken hoeveel tikken mij dit anders gekost zou hebben )