In mijn niet te stoppen zoektoch naar een Interessant leven biedt men mij toch een aantal curieuze opties.

Zo is een interessant leven bijvoorbeeld het hebben van een overleden kind of leven en wonen in Almere. Wat is erger?

Je bent jong en je wilt wat. Een ernstige ziekte bijvoorbeeld.

Misschien is een interessant leven dan toch niet het ding om naar te streven. Maar je wil toch zeker wel lang en gelukkig leven?

En jawel! Het kan. Als je maar homo wordt en een man genaamd Jezus in je leven laat (komen, neem ik aan ? ). Verder alleen maar gewauwel over oninteressante zaken. Het gaat echt niet samen die twee dingen blijkt wel weer.

Kortom op deze vrijdagmiddag kan ik weer als vanouds concluderen dat je lang en gelukkig zult gaan leven als je het maar nergens over hebt en nergens over nadenkt. En natuurlijk blijven geloven in sprookjes. Zoals dwergen niet bestaan heeft nog nooit iemand gehoord van de ware, prins op het witte paard, God, Hans en grietje, grote draken en geile prinsessen. Maar er in geloven is gezond!