Het Lunchonderwerp(tm) van vandaag ging over de vraag of woordgrapjeshumor (scrabble) dodelijk was danwel of je iemand tot zelfmoord kon aanzetten om die reden. En ben je dan juridisch aansprakelijk?

Tevens ging het over de vraag waarom je boswachter moest worden op een onbewoond eiland waar wellicht helemaal geen bos is. Conclusie was dat je meer kans hebt bij het PvdA fractiekantoor. Waarom de dresscode overwegend groen is wordt overigens nog onderzocht.

De vraag of Friesland nog bij Nederland hoorde is overigens negatief beantwoord. Immer is er een Noord Oost polder ter indicatie dat dit het uiterste noord-oosten van het land is. Zo bestaat Texel eigenlijk ook niet ( mooi Marine oefenmateriaal ) en is Noord-Brabant dus het Noorden van Braboland, iets waar wij binnenkort een afscheidingsbeweging voor verwachten.