Nerd zijn is een van de weinige beroepen waar verslavingen totaal gecultiveerd zijn. Caffeine (koffie, jolt) , Tabak, alcohol (bier) zijn typisch nerd verslavingen. Dit heeft uiteraard te maken met de cultuur van hele nacht doorgaan en meest gare technische beschrijvingen.

Kan je me even afzetten? Tuurlijk, dat is dan 20 euro. Eigenlijk zouden de enigen die afgezet worden een aantal leiders moeten zijn.

Verdachte pakketjes en afzetlinten zijn de huidige rage. We wachten op de eerste kartonnen kleding. Pakketboer zijn is ook een zwaar beroep nou.

Zo belde laatst de PTT bij mij aan, gelijk hele straat afgezet. Bleek een verwacht pakket te zijn ( statistische incalculatie van risico’s in combinatie met het wonen in een hoogbouw situatie). Erger is het als je een veracht pakket krijgt.

Als je iemand veracht, moet je wachten totdat het een neger of een tiener wordt. Het hergebruiken van grapjes wordt het helemaal in 2004. Laten we dat allemaal maar vijfen.

Ook getallenleer is weer helemaal in de mode. Ik vraag me af of de Tora ook iets zegt over aantallen bussen. En via dierensex is dan het circeltje weer helemaal rond (deze is letterlijk en figuurlijk vrij diep).

Misschien moeten er wel terroristen gezocht worden op de snelweg? En zo sluiten we weer de file, of dossier.