De ochtendlog is wederom daar. Wat voor boeiende dingen zijn er weer gebeurd en geschreven sinds mijn vier uurtjes uittreding uit deze wereld?

Men vindt onder andere deze quote:


Om twaalf uur geeft de politie het kruispunt vrij. Luid toeterend komt de file in beweging. Maastrichtenaar Haenen relativeert: ‘Geen vechtpartijen, geen dooien, geen gewonden. Het is minder erg dan bij een voetbalwedstrijd.’

Daarnaast blijkt de onderstaande camper helemaal de zomerhit te worden op kampeergebied.

Mercedes komt met veilige camper

Op de Autorai een opmerkelijke presentatie. Fabrikant Mercedes komt in het licht van de terrorische dreiging met een kampeerauto die gericht is op veiligheid voor het hele gezin. ‘Met deze auto is zelfs kamperen in Kosovo een eitje’ juicht productvoorlichter Remco Smaltjens.