Geenstijl, de bekende weblog stopt omdat een van de medewerkers gemolesteerd is door tegenstanders. Geenstijl stond bekend om zijn botte, harde artikelen en soms ongenuanceerde kritiek op allerlei subsidieinstellingen en overheden.

Vooral de tirade tegen allerlei extremen in de maatschappij, van extreemlinks tot extreemrecht, wierpen veel stof op.

Jammer dat zoiets moet onder gaan voor zoiets zieligs als geweld. Blijkbaar mogen sommige mensen wel en sommige mensen nog steeds niet voor hun mening uitkomen.

Alleen het recht kan bepalen of iets door de beugel kan of niet. Voor de rechter. Zelf op los gaan slaan is neanderthalergedrag en hoort niet in dit land thuis. Kunnen we dat soort mensen niet gewoon keihard het land uitzetten in plaats van dat hoopje asielzoekers?

Pleur dan gelijk alle randmongolen het land uit die supporter zijn van een voetbalclub. Dat zou pas opruimen.