Wie is hier nou de klant? Hebben sommige mensen echt helemaal niets te doen ofzo? Wordt ik een beetje gesommeerd om binnen 3 dagen iets leeg te maken ( een schuur ) . Ten eerste heb ik die hele sleutel niet of die is chronisch kwijt, daarnaast binnen 3 dagen?

Alsof iedereen zomaar ff niets te doen heeft. Werken tijdens het weekend? In het buitenland voor zaken? Interesseert niets. Zelfde als altijd met die werklui hier. ?We kunnen alleen langs komen doordeweeks tussen tja 10:00 en 12:00 uur ofzo, misschien wat later?.

Volgens mij verwachten ze hier bij ‘de brakke woning’ die iedereen zomaar ff een dag vrij kan nemen om wat rommel hier in huis te checken oid. Nou mooi niet dus.

En wil je het ff vannacht allemaal doen, desnoods met lekker wat geweld. Ook very pech, alles staat al op slot. Maar he, morgen om 7 uur kan het. ?DAN MOET IK dus werken, stelletje mafkezen? .

Jammer joh zoek het maar uit met mijn zooi en schuur. Blegh :r .