Daar heb ik overigens mijn buik wel vol van. Je kent ze wel, die geile meiden die altijd wel wat te vertellen hebben, maar nooit snappen wat je terugzegt. Ooit was ik in gesprek met zo’n dom wicht, toen ze mij plots triomfantelijk vertelde:

?Ik heb leren pijpen!?

?Waar??;, vroeg ik logischerwijs.

?In mijn kledingkast?, antwoordde ze.

Schromeloos gejat van Meneer Cis of Tweakers.net, maar hij is wel erg sterk. Bovendien ben ik zelf niet orgineel

Overige overpeinzingen :

Als Nederland trouwens overheerst zou zijn door de fransen zouden we allemaal zonder na te denken boodschappen doen bij de C-mille en de monsieur Hein? .

En de toverdrank van Asterix was gewoon iets van Koffie met een lading suiker er in. Dat houdt zelfs een beeldschermslaaf op een vrijdag wakker, dus ook in een gevecht met de galliers moet het zeker effectief zijn.