Net terug uit La France met allerlei indrukken hoe je ook kan rijden ( chaotisch ) en weer op de Nederlandse weg. Ik moet zeggen doe mij de fransen maar. True het is een pleuriszooi, true kans op schade ergens, true 8 rijbanen zonder enige richtingaanwijzing danwel lijnen.

Maar wat je daar niet hebt is die ongelooflijke asociale automoblisten. Van die mercedes zoveel klassen die denken dat ze alles weg mogen bumperen omdat zij er langs moeten. Daar is iedereen meer gelijk als je maar een beetje doorrijd. En bumperhangen zie je daar gewoon niet gebeuren, veel beter en minder zenuwachtig. Bovendien laten mensen je er veel makkelijker langs. Moet ook wel als 3 stoplichten op hetzelfde kruispunt vanuit net zoveel richting ( en naar ) tegelijkertijd op groen gaan. En het lost zichzelf op. Dat zou je in Nederland niet hoeven te proberen