Het is mooi en wit buiten vanuit mijn raampje hier. Goed voor iedereen die vandaag binnen mag blijven, minder voor mij .

Plichtsgetrouw ( is ook nieuw voor mij ) netjes om 6:50 opstaan, 7:10 huis verlaten. En de trein was zowaar op tijd! ( ook nieuw ) .. Tot zover het goede stuk

Op Utrecht aangekomen blijkt er vandaag nog geen trein naar Amsterdam gereden te hebben. Ook treinen richting Schiphol / Hilversum / Almere / Weesp blijken niet te rijden. Treinen naar het zuiden met 50 minuten vertraging of niet. Treinen naar Arnhem hebben ondertussen ook een vertraging opgebouwd van 30 minuten.

Hopeloos als het was ( en koud! ) besluit ik dus om maar gewoon terug te tuffen naar het veilige Zoetermeer. Mooi niet dus. De trein die deze kant op gaat wil vertrekken. Deur dicht. Rammel, electriciteit uit. ?Kggggk hier de machinist, de trein gaat voorlopig niet meer ergens heen?.

Daarnaast stond er nog een of andere goederentrein op een tussenspoor de boel te blokkeren en stonden in de verte NS mensen een wissel te ontdooien ( de bikkels )

Kortom 2 uur vertraging later kan ik dit gelukkig tikken in mijn warme stulpje. En lekker vanuit huis werken dus. Soms is een webnerd wel makkelijker af ( had me alleen nogal een bak tijd kunnen schelen als het begrip flexwerk ook al mijn werk had bereikt :X )