Vaak heb je helemaal nergens zin in , behalve een ding. En daarvoor ben je dan net te futloos of heb je geen inspiratie. Zoals schrijven. Als ik niets meer wil, wil ik wel wat neerschrijven, maar ja waarover? De zoveelste scheldkanonade hoe achterlijk mensen ( including me he) eigenlijk zijn? Dat lijkt me een beetje dood onderwerp.

Nee eigenlijk moet ik eens leren mijn grote klep te houden zo links en rechts. Maar ja doe ik dat, moet ik het toch ergens opschrijven. Ik zit vol met woorden en die moeten er op een gegeven moment wie een weg uit . En voordat ik schizofreen een trein bij elkaar ga schelden met een blik bier in mijn handen wil ik zeker weten dat ik alle uitwegen heb geprobeerd.

Misschien moet ik eens bij de dokter vragen of er een medicijn bestaat tegen woordproduktie? Vacindos ShutUppes ofzo